Appartement à vendre

* 325000€

2 chambres 105 mètres carrés

Immoweb code : 11400088
Immoweb code : 11400088
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
105 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Penthouse A3.1

Over het penthouse:

Het penthouse (105m²) is gelegen aan de kant van de Tiensesteenweg. Het pand beslaat de volledige derde verdieping van het gebouw en is bereikbaar met de lift. Via de inkomdeur krijg je toegang tot de inkomhal met een apart toilet. Aan de ene zijde van het pand bevindt zich een ruime leefruimte met open keuken en aansluitend een bergruimte. Aan de andere zijde bevinden zich de badkamer en de twee slaapkamers van het pand. Het uitzondelijk ruime terras (42,6m²) is volledig zuidgericht en kijkt uit over de gemeenschappelijke binnentuin van het project. De plannen van het penthouse kan u downloaden op onze website.

Over het project:

Een uniek project waar heden en verleden samenkomen in een oase van rust
In dit woonproject in centrum Sint-Truiden worden statige herenhuizen nieuw leven ingeblazen met moderne architectuur en als verfrissende twist een parktuin die twee projecten in één doet samensmelten. Het herenhuis aan de kant van de Tiensesteenweg zal ruimte bieden voor 7 appartementen, waaronder 1 penthouse. Aan de kant van de Halmaalweg verrijst een knap modern gebouw met ruimte voor 9 appartementen.

Met in totaal 16 topappartementen verdeeld over het historische herenhuis en het nieuwbouw gedeelte, belooft deze perfecte fusie van oud en nieuw een evenwichtige leefomgeving waar comfort en verfijning centraal staan.

De ligging van het project is uitzonderlijk gunstig, vlakbij het station en het stadscentrum van S...
Obligation de rénovation: inconnu

Ce bien fait partie du projet

Contacter