Appartement à vendre

* 315050€

1 chambre 74 mètres carrés

Immoweb code : 11400078
Immoweb code : 11400078
*hors taxes

Aperçu

1 chambre
74 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement B0.1

Over het appartement:

Dit appartement is gelegen aan de kant van de Halmaalweg. Het appartement (74,1m²) bevindt zich op het gelijkvloers en beschikt daardoor aan de achterzijde over een ruim terras (23,3m²) en een aangename privatieve tuin (69,0m²) met een uitzicht op de groene parktuin. Via de inkomdeur van het pand bereiken we de hal met ruimte voor een bureel of vestiairekasten. Aan de achterzijde krijgen we toegang tot de leefruimte met open keuken met aansluitend de handige bergruimte. De leefruimte en de keuken kijken uit op het terras en de tuin. Vooraan bevinden zich nog een apart toilet, de badkamer en één ruime slaapkamer. De plannen van het appartement kan u downloaden op onze website.

Over het project:

Een uniek project waar heden en verleden samenkomen in een oase van rust
In dit woonproject in centrum Sint-Truiden worden statige herenhuizen nieuw leven ingeblazen met moderne architectuur en als verfrissende twist een parktuin die twee projecten in één doet samensmelten. Het herenhuis aan de kant van de Tiensesteenweg zal ruimte bieden voor 7 appartementen, waaronder 1 penthouse. Aan de kant van de Halmaalweg verrijst een knap modern gebouw met ruimte voor 9 appartementen.

Met in totaal 16 topappartementen verdeeld over het historische herenhuis en het nieuwbouw gedeelte, belooft deze perfecte fusie van oud en nieuw een evenwichtige leefomgeving waar comfort en verfijning centraal staan.

De ligging van het project is u...
Obligation de rénovation: inconnu

Ce bien fait partie du projet

Contacter