Appartement à vendre

325000€

3 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 20211072
Immoweb code : 20211072

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

RUIM APPARTEMENT 144 M² MET 3 SLAAPKAMERS EN XXL TERRAS

RUIM APPARTEMENT 144 M² MET 3 SLAAPKAMERS EN XXL TERRAS

Op een uiterst rustige locatie, pal in het centrum van Opglabbeek treffen we dit zeer ruime appartement aan in een kleinschalige residentie. Ondanks de rustige ligging in een doodlopende straat zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen, restaurants en andere voorzieningen op wandelafstand bereikbaar.

Het energiezuinige appartement beslaat een oppervlakte van maar liefst 144 m² + een ruim zuidoostelijk georiënteerd terras van bijna 50 m². Dankzij de grote raampartijen geniet u hier de hele dag door van veel lichtinval.

De centrale leefruimte van het appartement van meer dan 40 m² biedt u een zee aan ruimte voor zowel een eetplaats en een zithoek te installeren. De massieve parketvloeren en verlaagde plafonds geven deze ruimte extra cachet. Zowel vanuit de living als de aanpalende keuken heeft u trouwens toegang tot het zonovergoten terras aan de rustige achterzijde.
De keuken is voorzien van alle moderne comfort en beschikt over een praktische naastgelegen keukenberging. Voorts heeft het appartement 3 slaapkamers waarvan 1 kamer momenteel in gebruik is als wasplaats. Ook zijn er nog een centrale nachtgang en een apart gastentoilet.

Uw wagen kan u stallen in uw afgesloten garage met automatische poort maar u ook heeft een privé staanplaats ter uwer beschikking achter het gebouw.

Enkele TROEVEN van dit appartement opgelijst:

+ Energiezuinig: EPC is slechts 154!
+ Ruim appart...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter