Appartement à vendre

320000€

1 chambre 78 mètres carrés

Immoweb code : 20277056
Immoweb code : 20277056

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
78 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging:
Belgradestraat 88, gelegen in het bruisende Mechelen, biedt een ideale mix van stedelijk gemak en wooncomfort. De nabijheid van belangrijke wegen en het openbaar vervoer betekent dat u snel toegang heeft tot andere delen van de stad en de regio.

Omschrijving:
U betreedt het appartement via de gemeenschappelijke inkomhal zonder lift. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. U komt binnen in de privatieve hal met toegang tot de slaapkamer en een berging. Verder vindt u de badkamer uitgerust op heden met een ligbad en een wastafel. Ook is er een apart toilet aanwezig. Vervolgens komt u terecht in de lichtrijke woonkamer met open keuken uitgerust op heden met een koelkast met diepvries, oven en vaatwas. Het riant terras kan u bereiken via één van de drie schuiframen in de woonkamer.

Bij het appartement hoort ook nog een overdekte genummerde staanplaats (P4) met kelderberging, ideaal voor de koude winterdagen die eraan komen. Graag vermeld ik dat het dak, de muren, vloeren, vensters en beglazing een groene kleur hebben op het EPC.
Kortom, ideaal als starters woonst of investering!

EPC: label C - 206 kWh/m² jaar
Afmetingen zijn indicatief. Er geldt geen wettelijke renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter