Appartement à vendre

175000€

2 chambres 83 mètres carrés

Immoweb code : 20226957
Immoweb code : 20226957

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
83 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Toestand :
Dit altijd goed onderhouden appartement is op zoek naar iemand die er nieuw leven in wil blazen. Bij binnenkomst betreedt u een ruime inkomhal met inbouwkasten, die toegang biedt tot de verschillende ruimtes. De woonkamer is voorzien van een prachtige visgraatparketvloer. De keuken is momenteel uitgerust met een dubbele spoelbak, vaatwasser, oven, koelkast en een kleine berging met aansluiting voor een wasmachine. Aansluitend aan de keuken vindt u het terras met bergruimte aan de achterkant van het gebouw. Verder zijn er twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en een apart toilet.Garage :
Staanplaats verplicht bij aan te kopen voor € 15.000,00.

Indeling :
Kelderverdieping : Kelder
Gelijkvloers : Gemeenschappelijke inkomhal - garagebox
Appartement : Inkomhal met inbouwkasten - woonkamer - keuken - 2 slaapkamers (8 en 15 m²) -  aparte toilet - badkamer - terras met bergruimte

Ligging :
Gelegen in het bruisende centrum van Mechelen, profiteert u hier van alle voordelen van het stadsleven. Winkels, restaurants, en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand, waardoor alles binnen handbereik is. Er is vlotte verbinding met de ring van Mechelen.

Contacter