Appartement à vendre

* 214149€

1 chambre 65 mètres carrés

Immoweb code : 20101809
Immoweb code : 20101809
*hors taxes

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
65 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

15 verhuurde appartementen in centrum Lubbeek te koop

Kom naar de opendeurdag op 14 september tussen 14-17u. Inschrijven is niet nodig!

Locatie: Residentie Gerard is gelegen in de dorpskern van Lubbeek. Hier vind je gezellige terrasjes, een bakker, een apotheek, verschillende kledingwinkels, een supermarkt, het postkantoor,… Niet genoeg aan Lubbeek alleen? Op 12 minuten sta je al met de bus in Leuven.

De ideale investering: Het gebouw werd opgeleverd eind 2011, waarna de oorspronkelijke bouwheer alle appartementen heeft bijgehouden en het hele gebouw sindsdien verhuurd. Elk appartement werd gedurende die periode piekfijn onderhouden door enkele trouwe huurders. Wie koopt in Gerard koopt dus een recent en energiezuinig appartement zonder moeite te moeten doen voor het vinden van een goede huurder: rendement verzekerd!

Energie: Elk appartement beschikt over een condenserende gasketel in combinatie met radiatoren en 1 privatief zonnepaneel (aangesloten op de private teller). Dit resulteert voor de meeste appartementen in een EPC-label ‘B’, voor enkele appartementen resulteert dit in een EPC-score ‘A’. Op de bovengrondse parking bevinden zich nog 2 parkeerplaatsen van de gemeenschap die uitgerust werden met een laadpaal.

Prijs: De geafficheerde prijzen omvatten telkens de prijs voor het betreffende appartement inclusief het aantal bijhorende parkeerplaatsen. Bijna alle appartementen met 2 slaapkamers beschikken over zowel een ondergrondse als een bovengrondse parkeerplaats, m.u.v. appartement 11. Alle appartementen met 1 slaapka

Ce bien fait partie du projet Residentie Gerard

Contacter