Appartement à vendre

255000€

2 chambres 89 mètres carrés

Immoweb code : 20056755
Immoweb code : 20056755

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
89 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek dit schitterend ingerichte appartement van 89 m² met een terras van maar liefst 16 m². In dit appartement hebben ze gekozen voor warme accenten die een waar thuisgevoel creëren. De uitnodigende sfeer wordt benadrukt door zorgvuldig gekozen kleuren en materialen, die samen een harmonieuze en gezellige leefruimte vormen. Elke kamer ademt comfort en stijl, waardoor het appartement een ideale plek is om te ontspannen en te genieten van het leven. Of je nu op zoek bent naar een plek om te wonen of een investeringsmogelijkheid, dit appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en luxueus bestaan.

Hoogtepunten:

*Perfecte Ligging: Midden in het centrum, maar omgeven door rustgevende binnentuinen.

*Ruim Terras: 16 m² groot, ideaal voor zonnige middagen en avonden.

*Uitstekende Voorzieningen: Ondergrondse parkeergarage met plaats voor 130 auto's (mogelijkheid aankopen staandplaats of garage) en een handige fietsenstalling met lift (gratis te gebruiken).

*Modern Comfort: Voorzien van uitstekende isolatie, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie voor een duurzaam en comfortabel leven.

*Ruimte en Groen: Diverse open ruimtes met verhardingen, waterpartijen en groene tuinen zorgen voor een aangename leefomgeving.
Architectonisch Meesterwerk:

*Ontwerp: Drie torens die boven drie bouwlagen uitsteken, ontworpen door de gerenommeerde architectenbureaus Robbrecht en Daem en URA Architects.
Stijl: Sober modern met elementen zoals bakstenen, houten ramen en balustrade

Contacter