Appartement à vendre

625000€

3 chambres 160 mètres carrés

Immoweb code : 20269320
Immoweb code : 20269320

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
160 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit ruime appartement, gebouwd in 2001 met duurzame materialen, bevindt zich op de 2de verdieping (volledig op 1 plateau, geen trappen). Het beschikt over een west/zuidwest terras met een prachtig centraal uitzicht op de tuinen van Hove Veld. Met 3 slaapkamers en 2 badkamers is dit appartement ideaal voor liefhebbers van ruimte. Deze fase is door kenners enorm begeerd vanwege de uitstekende zonneoriëntatie en rustige ligging.
Het appartement heeft een zeer gunstig EPC B van 110 kWh, dit is op een haar na van een EPC A is. Een bijkomend groot voordeel is de aanwezige airco (4x) en de ruime kelderberging.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een dubbele garagebox met sectionale poort aan te kopen voor €40.000. De bewoonbare oppervlakte bedraagt ca. 159,5 m², aangevuld met ca. 17,5 m² aan terrassen.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd in de inkomhal, waar u een handige vestiaire vindt en een gastentoilet met lavabo.
Vervolgens loopt u de ruime leefruimte binnen, die is voorzien van een elegant parket, een sfeervolle sierhaard en een airco voor optimaal comfort. Deze open ruimte gaat over in de eetkamer, waar u samen kunt genieten van heerlijke maaltijden.
De keuken met ontbijtruimte biedt zicht op de tuinen. Hier vindt u ingebouwde kasten en toestellen, en het werkblad is van composiet, wat zorgt voor een strakke uitstraling.

Voor verdere beschrijving: https://ap.lc/AndJy

Contacter