Appartement à vendre

* 345000€

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 20112250
Immoweb code : 20112250
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Schitterend nieuwbouwappartement (90 m²) op de gelijkvloerse verdieping met 2 slaapkamers, een aangenaam terras en een privatieve tuin, gelegen in een kleinschalig gebouw "Villa Heibloemen".

Ontdek "Villa Heibloemen": een kleinschalig nieuwbouwproject met 6 BEN-appartementen, een gemeenschappelijke tuin en een ondergrondse parkeergarage. “Villa Heibloemen” bevindt zich in het centrum van Hoogstraten. Het openbaar vervoer, horeca, winkels, school, ... alles is gelegen op een steenworp afstand. 
De stijlvolle en moderne architectuur wordt hier combineerd met een klassieke toets, en hierbij wordt gebruikt gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen en technieken.

INDELING:
Dit appartement (90 m²) is gelegen op de gelijkvloerse verdieping links. U betreedt het appartement via de inkomhal, die voorzien is van een apart toilet. Verder geeft de inkomhal nog toegang tot de 2 slaapkamers en de volledig ingerichte badkamer. De leefruimte met open keuken geniet veel natuurlijk lichtinval. Van hieruit heeft u toegang tot het aangename terras en de mooie, private tuin. Deze is afgescheiden van de gemeenschappelijke tuin en echt een troef voor dit appartement.

De afwerking van de appartementen gebeurt volgens het lastenboek. Zo kan u, als koper, het appartement volledig naar eigen smaak/wens inrichten.

In de ondergrondse verdieping vindt u de parkeerplaatsen en afgesloten bergruimtes. Verder is er op de gelijkvloer

Contacter