Appartement à vendre

279000€

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 20150744
Immoweb code : 20150744

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

BORSBEKE - Recent (A-label) appartement met 2 slaapkamers

GERESERVEERD!
BORSBEKE – Recent en ENERGIEZUINIG appartement met 2 slaapkamers in kleinschalige residentie.

Dit mooi appartement is de ideale starterswoning of opbrengsteigendom met mooi huurrendement!
Naast het wooncomfort werd er recent geïnvesteerd op zonnepanelen met eigen thuisbaterij, wat resulteert in een uitermate laag energieverbruik (EPC A-label). Afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen en technische installaties conform (elektriciteit, verwarming, ventilatie, isolatie,…).

Instapklaar appartement in landelijke omgeving, doch op wandel- en fietsafstand van scholen, openbaar vervoer, winkels en met directe ontsluiting naar alle invalswegen. Appartement in kleinschalig complex, met lage syndicale lasten. Dit appartement bevindt zich op het eerste verdiep, toegankelijk via lift, en biedt u een inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet, gezellige woonkamer met open keuken (van alle comfort voorzien) en aansluitend terras. Overigens een ruime badkamer (ligbad, douche, meubel), praktische wasplaats en twee volwaardige slaapkamers, waarvan één met toegang naar het achterliggend terras, wat het hier aangenaam vertoeven maakt.
Optioneel ondergrondse autostaanplaats en ruime kelder aan te kopen in kelderverdiep ( Deze is niet inbegrepen in de geafficheerde prijs).

Info en bezoek: 053/60.60.65.
De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldu

Contacter