Appartement à vendre

339000€

2 chambres 92 mètres carrés

Immoweb code : 20071035
Immoweb code : 20071035

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
92 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Modern appartement in Residentie Hassaporta te Hasselt

Bent u op zoek naar een jong en stijlvol appartement in een bruisende omgeving?

Dit prachtige appartement in Residentie Hassaporta, gebouwd in 2012, biedt u de perfecte combinatie van comfort, gemak en een toplocatie!

Via de gemeenschappelijke hal kom je via de lift op de 1ste verdieping en de mooie en moderne architectuur die hier gebruikt werd met veel glas geeft je onmiddellijk een zeer licht en fijn gevoel.

Als we via de eigen inkomhal het appartement betreden, is er in de hal een apart toilet voorzien.  Vanuit de inkomhal kom je in de open leefruimte waar zowel keuken (keramische kookplaat, frigo, vaatwasmachine, dampkap), eethoek en zithoek zich bevinden.  Van hieruit heb je reeds toegang tot de grote troef van het appartement: een terras van maar liefst 22.5m². Zalig vertoeven op je eigen terras! Laat de zomer maar komen!

Als we verder gaan naar de nachthal, hebben we toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer (bad met douchemogelijkheid, badkamermeubel met lavabo) en de bergplaats.

En hier stopt het niet: er is nog een extra berging bij dit appartement wat zich op dezelfde verdieping bevindt.  En een parkeerplaats is steeds verzekerd door de ondergrondse parkeerplaats die bij dit appartement hoort. (dit is zelfs een extra grote parkeerplaats)

Omdat het in een attractieve buurt gelegen is, kan je thuiskomen van werken en heerlijk gaan vertoeven aan "quartier Bleu".  Zoek een plaatsje uit in een restaurantje naast het water en geloof ...
Obligation de rénovation: no

Contacter