Appartement à vendre

359000€

4 chambres 195 mètres carrés

Immoweb code : 20179034
Immoweb code : 20179034

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
195 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

HAALTERT - Dit zeer ruime duplex appartement is zeer centraal gelegen dichtbij winkels, scholen, treinstation en E40.

Dit appartement heeft een aparte inkomdeur. Via een trap komt u in de inkomhal met gastentoilet. Vervolgens is er de zeer ruime en lichtrijke woonruimte met voldoende plaats en zichten naar zowel vooraan, achteraan als opzij en een volledig geïnstalleerde keuken voorzien van alle comfort en een eiland. 
Op de verdieping is er naast de ruime nachthal een praktische berging, vier volwaardige slaapkamers waarvan 1 met ingemaakte kasten en een badkamer met douche, bad en tweede toilet. 
Een perfect georiënteerd westen gericht terras met extra berging  en nog een zolder vervolledigen dit zeer aangename en lichtrijke appartement. 
Er is de mogelijkheid om een dubbele garage mee aan te kopen, samen met deze duplex.

Troeven: warmtepomp, zeer gunstig EPC, centrale ligging,  zeer ruime bewoonbare oppervlakte, groot terras,...

Kortom: Bent u op zoek naar een centraal gelegen en energiezuinig appartement met een grote bewoonbare oppervlakte, 4 slaapkamers en een aangenaam terras? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Voor meer info of bezoek 053/60.65.60

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Contacter