Appartement à vendre

357000€

2 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 20034086
Immoweb code : 20034086

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Hoogwaardig afgewerkt, instapklaar en een mooie EPC-score.

Vanuit de gemeenschappelijke hal komt u op de eerste verdieping binnen in een lichte inkomhal. Deze geeft toegang tot een toilet, de badkamer en de twee slaapkamers. In de master bedroom is een handige inbouwkast voorzien.
De trap in de inkomhal brengt u op de tweede verdieping.

Eenmaal boven ziet u rechts een indrukwekkende, ruime leefruimte. De leefruimte biedt toegang tot het terras en een open keuken met aanpalende berging. Links van de trap bevindt zich op dit verdiep nog een toilet en de toegang tot de zolder. Tevens is er nog een handige extra opbergruimte langs het terrasraam.
De keuken is volledig uitgerust met vaatwasmachine, kokend waterkraan, combi oven/steamer en combi oven/microgolf.
Het knusse terras biedt een mooi zicht en zon vanaf de middag tot aan zonsondergang.
Tot slot is de leefruimte uitgerust met airconditioning en zijn alle veluxramen (leefruimte en slaapkamers) voorzien van screens en/of zonwering.

Vanuit de gemeenschappelijke hal is de inpandige garage bereikbaar op het gelijkvloers. Deze garage met automatische poort biedt voldoende ruimte voor een wagen, fietsen en is voorzien van een werktafel en opbergrekken.

Het appartement wordt rechtstreeks verkocht door de eerste eigenaar. De garage dient bij aangekocht te worden voor 25.000 euro.

Contacter