Appartement à vendre

* 255000€

1 chambre 74 mètres carrés

Immoweb code : 20176645
Immoweb code : 20176645
*hors taxes

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
74 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement in Gent met 1 slaapkamer

Dit gelijkvloers appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 74 m² en een terras van 12 m² met een oostelijke oriëntatie. Met het uitzicht op het groene Vossenbos is dit de ideale ligging voor wie houdt van rust en natuur.
Via de ruime inkomhal heeft u toegang tot een lichtrijke leefruimte met een open keuken, een eetplaats en, een praktische berging. Verder vindt u er een ruime slaapkamer, een afzonderlijk toilet, een badkamer uitgerust met een ligbad, een tweede toilet en een dubbele lavabo. Ondergronds is er een private parkeerplaats voorzien met een handige berging voor extra comfort.

Het appartement bevindt zich in één van de zes kleinschalige gebouwen in de vooruitstrevende residentiële ontwikkeling Bloei, een  nieuwbouwproject ingeplant in een groene omgeving tegen het Vossenbos en een nieuw park. De appartementen worden gekenmerkt door hun vooruitstrevende technieken met laag E-peil, hun concurrentieel prijsniveau en hun sterke ligging op 7 minuten fietsen van het station Gent-Sint-Pieters en op 5 minuten wandelen van de tramhalte lijn 1. 

De gebouwen omvatten een mix van zowel 1, 2 als 3 slaapkamers en werden getekend door ervaren architectenbureaus waarbij sterk werd ingezet op een doordachte indeling, een maximale lichtinval en ruime zonneterrassen. Bovendien is er voor ieder appartement een ondergrondse parkeerplaats voorzien, vlot bereikbaar via de lift, met voldoende vermogen om voor iedere wagen een elektrisch laadpunt t...
Obligation de rénovation: no

Ce bien fait partie du projet Bloei Fase II

Contacter