Appartement à vendre

* 324000€

2 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 20222033
Immoweb code : 20222033
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Instapklaar en energiezuinig gelijkvloers nieuwbouwappartement met 2 terrassen en ondergrondse autostaanplaats in het centrum van Genk. 

Gelegen op een boogscheut van de gezellige winkelstraten van het centrum , vlakbij verschillende restaurants  en met de wagen zeer vlot bereikbaar richting de autosnelweg , vinden we dit mooie instapklare appartement terug. Met een bewoonbare oppervlakte van 110m² kent dit knappe nieuwbouwappartement volgende indeling:
Gelijkvloers : inkomhal met vestiaireruimte, gastentoilet, lichtrijke woonkamer met zithoek, eetkamer en volledig uitgeruste keuken en groot schuifraam naar de beide terrassen, berging met alle technieken en aansluiting wasmachine, twee ruime slaapkamers, badkamer, terras voor- en achteraan.
Kelderverdieping : bereikbaar via een autolift. Ondergrondse autostaanplaats en kelderberging (verplicht bij aan te kopen)

In het appartement heeft u als koper nog de keuze in de afwerking voor de badkamer en vloeren. Door de huidige bouwfase, kunnen de appartementen op korte termijn opgeleverd worden.

Troeven :
-energiezuinig (E30) met warmtepomp, vloerverwarming (+koeling) --> 50% korting onroerende voorheffing gedurende 5 jaar
-mogelijkheid tot plaatsen van zonnepanelen --> 100% korting onroerende voorheffing gedurende 5 jaar
-ruime woonoppervlakte met grote raamp

Contacter