Appartement à vendre

369000€

3 chambres 158 mètres carrés

Immoweb code : 20026027
Immoweb code : 20026027

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
158 mètres carrés habitables
Étage : 0
Visite virtuelle

Description

Plan nu uw afspraak online of maak een afspraak via [email protected].
Dit prachtige appartement met 3 slaapkamers en zonnig terras is gelegen in het centrum van Geel op slechts 50 meter wandelafstand van de bruisende markt. Met zijn uitzonderlijke ligging zijn alle voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer op een kleine wandelafstand te vinden. Met een totale oppervlakte van 158 vierkante meter, biedt dit appartement ruimte en comfort op een uitstekende locatie!
INDELING
Op de derde verdieping wordt u verwelkomd in een royale en elegante inkomhal die leidt naar de verschillende woonruimtes. De open woonkamer is voorzien van grote raampartijen die de ruimtes vullen met natuurlijk licht. De houten parketvloer en houten balken aan het plafond creëren een gezellige en warme uitstraling.
De keuken is geheel ingericht en voorzien van een elektrisch vuur, ingebouwde vaatwasser, combi-oven en voldoende opbergruimte.
Het appartement beschikt over 3 comfortabele slaapkamers, elk verbonden met het terras, ideaal voor rustige ochtenden. Er zijn twee badkamers aanwezig: één ensuite bij de masterbedroom en één aparte badkamer. Verder is er een bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Dit appartement is een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, ruime en centraal gelegen woonst in het centrum van Geel. Mis deze kans niet om eigenaar te worden en neem v

Contacter