Appartement à vendre

315000€

2 chambres 95 mètres carrés

Immoweb code : 20039915
Immoweb code : 20039915

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
95 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Modern en stijlvol wonen in dit lichtrijk appartement

IN OPTIE - Dit prachtige en recente appartement is gelegen op de 1ste verdieping van een kleinschalige residentie, vlakbij openbaar vervoer, winkels en uitvalswegen. Zelfs de Schelde ligt in vogelvlucht maar op een steenworp afstand. 

Je betreedt het appartement via de inkom, voorzien van een bezoekerstoilet en praktische vestiairekast. Aansluitend kom je in de leefruimte, die dankzij grote raampartijen - uitgerust met elektrische screens - heel lichtrijk is. Hier vind je ook een volledig uitgeruste keuken, inclusief kookeiland. Dankzij de hoekligging heb je een heel ruimtelijk en open gevoel. De aanwezigheid van parket zorgt voor een extra gezellige touch. Op het aangename terras is het zomers genieten.

Dit energiezuinige appartement biedt plaats aan 2 slaapkamers, waarvan eentje met maatwerk kasten. De badkamer is stijlvol en voorzien van een elegante inloopdouche, dubbele lavabo en apart toilet. Superhandig is ook de aparte berging met plaats voor wasmachine en droogkast en de extra grote kelderberging. Een ondergrondse autostaanplaats - te bereiken via een autolift - kan optioneel aangekocht worden (€24 000, zonder verplichting). 

De hoogwaardige afwerking, inclusief maatwerk kasten, raamdecoratie en vloerverwarming door het hele appartement, maken van dit appartement een absolute buitenkans!
 
Meer info? Contacteer ons op 03 502 98 74 of [email protected].    

Vastgoedinfo in aanvraag 

Obligation de rénovation: no

Contacter