Appartement à vendre

365000€

3 chambres 114 mètres carrés

Immoweb code : 20189970
Immoweb code : 20189970

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
114 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Adembenemend appartement met 2 terrassen en private keld...

Nabij het centrum van Diksmuide treft u dit adembenemend appartement met prachtig vergezicht aan. Dit uniek appartement, maakt deel uit van “Residentie Aan de IJzer”, een hoogwaardig project aan de oevers van de IJzer.

Het appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 114 m² en het gebouw dateert van 2005. Het appartement werd onlangs opnieuw geschilderd. Dit appartement ademt licht en ruimte uit door de vele raampartijen.

Het appartement omvat een inkomhal met apart gastentoilet, de glazen deur biedt u toegang tot de grote leefruimte en via het schuifraam komt u op het terras (8 m²) met zicht op de IJzer, het natuurlandschap en de IJzertoren.
De praktische keuken is volledig uitgerust met toestellen en beschikt over voldoende opbergruimte. Naast de keuken is er voorraadruimte/berging. Via de leefruimte heeft u toegang tot de bureauruimte of 1ste slaapkamer.
De hal geeft achteraan uit op de 2 volwaardige slaapkamers (2x 12 m²), badkamer en berging met aansluiting voor was- en droogmachine. Het terras aan de zijkant, waar het ook heerlijk vertoeven is, kijkt uit op de Handzamevaart en Beerst Blote.
De badkamer is ingericht met een douche, ligbad en dubbele lavabo in meubel.

In het kelderverdiep is er een private kelderberging en heeft u er de toegang tot de ruime private autostandplaats. Het kelderverdiep is van buitenaf vlot toegankelijk via de brede helling en automatische poort. De parkeerplaats kunt u aankopen mits een meerpr...
Obligation de rénovation: no

Contacter