Appartement à vendre

179000€

2 chambres 81 mètres carrés

Immoweb code : 20222980
Immoweb code : 20222980

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
81 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklaar appartement met 2 slpks en terras te Deurne!

ligging:
Dit appartement is gelegen aan de Ter Heydelaan in Deurne! Ideaal voor wie alles binnen handbereik wil hebben, met een tramhalte voor de deur. Bovendien bevinden zich verschillende winkels in de buurt. De nabijgelegen wegen bieden een goede verbinding met omliggende gemeenten.

indeling:
Dit goed onderhouden appartement op de eerste verdieping heeft een slimme indeling en is voorzien van alle comfort. Bij binnenkomst kom je in de ruime inkomhal met een handige ingebouwde kast en vestiaire. De lichte en ruime woonkamer aan de voorzijde profiteert van veel natuurlijk licht door de grote ramen, ook is de eerste slaapkamer voor in het appartement gelegen. De aparte keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat, dampkap en volop kastruimte. Vanuit de keuken stap je direct het grote terras op, waar je kunt ontspannen in de buitenlucht en kunt genieten van de ochtendzon.
In het midden van de gang bevindt zich de praktische badkamer met lavabo en douche, naast een apart toilet. De tweede slaapkamer is rustig gelegen aan de achterzijde van het appartement.
Daarnaast biedt dit appartement ook een eigen kelderberging voor extra opslagruimte.

Bijzonderheden:

+ Gunstig EPC 186 kWh/m²jaar

+ Vermelde oppervlaktes/afmetingen zijn indicatief

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATI

Contacter