Appartement à vendre

199000€

2 chambres 85 mètres carrés

Immoweb code : 11464347
Immoweb code : 11464347

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Appartement 5de verd. met 2-3 slaapkamers, terras en autosta

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging:

Appartement op de 5° verdieping van een gebouw met lift, centraal gelegen te Deurne-zuid vlakbij winkels; scholen en ziekenhuis. Er is directe toegang tot het openbaar vervoer (bus en tramhaltes voor de deur) en op korte afstand bevindt zich het groendomein Rivierenhof met recreatieve faciliteiten (o.a. sportcomplex Sportoasa)

Indeling:

Het appartement omvat een inkomhal met videofoon en ingemaakte vestiairekast, een lichte woonkamer op parket, een rklassieke keuken met toestellen, een badkamer met ligbad en l lavabomeubel, een apart toilet, een tussenkamer (bergplaats/buro of slaapkamer) en 2 slaapkamers rustig gelegen achteraan waarvan 1 met toegang tot het overdekte terras.
Er is een inpandige autostaanplaats achter een centrale toegangspoort (+€ 20,000, verplicht bij aan te kopen) en plaats voor het stallen van een fiets.

Technische kenmerken:

EPC label C (geen renovatieverplichting), elektriciteit conform,vooraan nieuwe aluminium ramen, achteraan oude aluminium (wel al met dubbel glas), recente collectieve CV op stookolie, lage alg. kosten door inkomsten reclamepaneel aan de zijgevels.

GRATIS FULL COLOR BROCHURE MET PLAN EN FOTO'S OP AANVRAAG: www.immodyck.be

Contacter