Appartement à vendre

169000€

2 chambres 86 mètres carrés

Immoweb code : 10991361
Immoweb code : 10991361

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
86 mètres carrés habitables
Étage : 9

Description

Appartement 9° verdieping: 2 slaapkamers en terras

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging

Ruim appartement op de 9° verdieping van een goed onderhouden gebouw met lift. Het gebouw bevindt zich aan de rand van het Rivierenhof en in de directe omgeving zijn er winkels, supermarkten, scholen en toegang tot het openbaar vervoer.

Indeling:

Inkomhal met parketvloer, een ingemaakte 2-deurs vestiaire/bergkast en een extra bergkast met plaats en aansluiting voor een wasmachine. Via een dubbele deur met glasinzet komt men in de ruime en lichte woonkamer met mozaiëk parketvloer en een breed schuifraam naar het terras. Het terras is noordoost gericht en beidt een weids uitzicht over het Rivierenhof. De keuken (vooraan) is uitgerust met een keramische kookplaat, oven,dubbele spoelbak en een vaatwasser (+ plaats voor een losstaande koelkast. De badkamer is eenvoudig uitgerust met een ligbad, lavabo en bidet en er is een apart toilet in de hal. Achteraan zijn er 2 volwaardige slaapkamers beiden met parketvloer en pvc ramen met HR-glas en rolluiken.

In de kelder van het gebouw is er een individuele kelder voorzien.

Technische kenmerken:

EPC B-label (geen renovatieverplichting), recente pvc ramen met hoogrendmentsbeglazing en rolluiken achteraan, veiligheidsdeur


GRATIS FULL COLOR BROCHURE MET PLAN EN FOTO'S OP AANVRAAG: www.immodyck.be

Contacter