Appartement à vendre

285000€

3 chambres 81 mètres carrés

Immoweb code : 20252273
Immoweb code : 20252273

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
81 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtig gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers en terras!

Ligging: Gunstig en rustig gelegen te Borsbeek. In de nabije omgeving van verschillende scholen, winkels, horeca, sportvoorzieningen en het openbaar vervoer. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes en de autostrade.

Omschrijving: Aan de Groenhofstraat in Borsbeek vinden we dit prachtig gerenoveerd appartement te koop op de eerste verdieping. We betreden dit appartement via inkomhal. Vooraan vinden we de lichtrijke leef- en eetruimte met aansluitend de open keuken. De keuken is voorzien van alle comfort. Achteraan vinden we de 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers voorzien zijn van een eigen badkamer/douchekamer. Via dekleinste slaapkamer krijgt u toegang tot het gezellige terras. Kortom: Prachtig gerenoveerd appartement zonder enig werk.

Bijzonderheden

- Volledig gerenoveerd appartement
- Zéér gunstig EPC
- Gunstige locatie
- EK conform
- Asbestvrij

Opp cfr. EPC
afmetingen zijn indicatief

P-score
A
G-score
A

Bent u op zoek naar een huis, investering of ander vastgoed te koop in Merksem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter