Appartement à vendre

249000€

3 chambres 115 mètres carrés

Immoweb code : 20228197
Immoweb code : 20228197

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
115 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/03/2025
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit prachtige en vooral ruime dakappartement, gelegen aan de Floris Primslei 48 in het Borsbeek, biedt een unieke kans op comfortabel wonen met een fantastisch uitzicht en een gunstige ligging vlakbij invalswegen, openbaar vervoer en tal van winkels.

De ruime woonkamer is ideaal voor ontspanning en het ontvangen van gasten, met veel natuurlijk licht en een uitnodigende sfeer. Geniet van de luxe van drie volwaardige slaapkamers, perfect voor gezinnen of als extra ruimte voor een thuiskantoor. De badkamer is voorzien van zowel bad als douche.
Vanop het terras hebt u zicht op het Floris Primspark, perfect voor wandelingen, sportieve activiteiten of gewoon om te genieten van de natuur.

Het appartement beschikt over een privatieve kelderberging en een gunstig EPC (B) wat bijdraagt aan lagere energiekosten. De elektrische installatie is conform en er is steeds plaats voor uw wagen in de bijhorende garagebox. Investering? Er werd een conformiteitsattest voor verhuur afgeleverd.

Dit appartement is te koop voor €249.000.
De garagebox is verplicht mee aan te kopen voor €25.000.

Dit dakappartement combineert comfort, ruimte en een gunstige locatie in een van de meest gewilde gebieden van Borsbeek. Mis deze unieke kans niet.

Voor meer informatie of een bezichtiging, bel ons op het nummer 0478.010.010 of stuur een mail naar [email protected]

Contacter