Appartement à vendre

249000€

2 chambres

Immoweb code : 20079117
Immoweb code : 20079117

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 3

Description

Modern duplexappartement in residentie For Ever

Dit recente duplexappartement, gelegen op de derde en vierde verdieping van de stijlvolle residentie For Ever, gebouwd in 2018, biedt een perfecte combinatie van modern wooncomfort en een uitstekende investeringsmogelijkheid. Met zijn strategische ligging en lage algemene kosten is dit appartement een ideale keuze voor wie op zoek is naar een eigentijdse woning.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime en lichte woonkamer, die naadloos overgaat in een volledig uitgeruste keuken. Deze open indeling zorgt voor een aangename leefomgeving en is ideaal voor het ontvangen van gasten. Grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden toegang tot het uitnodigende terras.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers. De moderne badkamer is voorzien van hoogwaardige afwerkingen en biedt alle comfort. Op de benedenverdieping is er ook een apart toilet.

Een bijkomend voordeel van dit appartement is de handige berging op het gelijkvloers, perfect voor het opslaan van uw fiets of andere bezittingen.

De residentie For Ever is gelegen in een rustige buurt en biedt het perfecte balans tussen stedelijke nabijheid en een serene woonomgeving. Deze eigentijdse woning is niet alleen een ideale plek om te wonen, maar ook een uitstekende investering dankzij de lage gemeenschappelijke kosten en de gewilde locatie.

Voor meer informatie of een bezichtiging, aarzel niet om contact op te nemen. Dit duplexappartement bie...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter