Appartement à vendre

365000€

6 chambres 262 mètres carrés

Immoweb code : 20145799
Immoweb code : 20145799

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
262 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
*** Bekijkt u deze advertentie via een andere website dan de onze? Klik dan door naar https://www.immofransgoffin.be/nl/te-koop/bilzen/8330857 voor de volledige adverentie met alle foto's en andere nuttige informatie. ***

Dit kleinschalige appartementsgebouw is gelegen langs de Tongersestraat ter hoogte van nummer 22, op een perceel van 3a 53ca, vlakbij het centrum van Bilzen. Na enkele minuutjes wandelen bereikt men het centrum met al zijn faciliteiten binnen handbereik. Het station en enkele supermarkten liggen bij de deur.

Dit interessante opbrengsteigendom omvat een gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en carport, en een duplexappartement met vier slaapkamers, terras en dubbele carport.

In de periode van 2005 tot 2010 werd dit gebouw grondig en structureel gerenoveerd waarna een vergunning werd bekomen voor een functiewijziging naar tweewoonst.
Onder meer volgende stucturele werken werden daarbij uitgevoerd:
vervanging van ramen, vernieuwing van het dak, vervanging van de houtstructuren door betonnen structuren, vernieuwing elektriciteitswerken, afwerking,..

INDELING:

Gemeenschappelijke delen:
inkomhal met trap naar de verdieping. Gemeenschappelijke kelder met CV-ruimte.

GELIJKVLOERSAPPARTEMENT:
inkomhal, 1ste slaapkamer, ruime hal met ruimte voor wandkast, badkamer met bad/douche, lavabo en toilet, 2de slaapkamer, aangenaam ruime leefruimte ingedeeld met open ingerichte open keuken met ruimte voor eethoek, grote leefruimte. Terras.

- bewoonbare o

Contacter