Appartement à vendre

380000€

2 chambres 93 mètres carrés

Immoweb code : 20207215
Immoweb code : 20207215

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
93 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

BEN gelijkvloers app. met 2 slpkrs in Berlaar

Op een uitstekende locatie nabij het centrum van Berlaar bevindt zich dit ruime gelijkvloers BEN-appartement met 2 slaapkamers. U bevindt zich hier op wandelafstand van winkels, scholen, eet-en drankgelegenheden en het openbaar vervoer.

We betreden het appartement via de inkomhal met apart toilet en berging. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Van hieruit heeft u toegang tot het ruime terras met tuin. Hier kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. De open keuken met eiland is mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van kwalitatieve toestellen.  De nachthal geeft ons verder toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo en douchebad. Tot slot beschikt u nog over een ondergrondse berging en parkeerplaats. 

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een appartement (BEN) op een uitstekende locatie. Contacteer ons voor meer informatie op 0479/47.09.61 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- 2 slaapkamers
- BEN- appartement
- Gelijkvloers appartement

Obligation de rénovation: inconnu

Contacter