Appartement à vendre

175000€

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 20189302
Immoweb code : 20189302

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 9

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruim appartement met 2 slaapkamers en panoramisch terras op toplocatie
Je stapt het appartement binnen in de ruime inkomhal met een handige vestiairekast. De verzorgde laminaatvloer die je hier ziet, loopt door over het hele appartement.
Via de dubbele glazen deur heb je toegang tot de grote leefruimte, die met z’n ruim 31m² groot én licht is, dankzij een kamerbreed schuifraam. Van hieruit stap je zo het terras op dat een spectaculair uitzicht biedt en recent werd gerenoveerd.
Naast de leefruimte heb je de keuken met z’n retro tegeltjes op de vloer én op de spatwand, die verouderd is, maar wel perfect bruikbaar. Je kunt er op termijn bijvoorbeeld ook voor kiezen om de keuken open te werken naar de leefruimte toe, om zo een spiksplinternieuwe leefkeuken op maat te creëren – inclusief kookeiland met krukjes bijvoorbeeld. Via de keuken heb je ook toegang tot het terras, dat over de hele lengte van het appartement loopt.
Weer in de hal, heb je een apart gastentoilet op een tegelvloer, met daarnaast een verouderde, maar bruikbare badkamer met een al even nostalgische tegelcombo als in de keuken. Je hebt hier een bad met douchescherm, een lavabo met spiegel en een aansluiting voor je wasmachine.
Achteraan heb je tot slot nog twee ruime slaapkamers. Leuk: beide kamers hebben toegang tot het terras.
voor meer info : https://www.immovasta.be/panden/gegevens/13314/

Contacter