Appartement à vendre

219000€

2 chambres 85 mètres carrés

Immoweb code : 20178269
Immoweb code : 20178269

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 6

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Doorheen de jaren werd dit instapklaar en direct beschikbaar appartement smaakvol gerenoveerd. Dit pareltje ligt op de 6e verdieping van een goed onderhouden gebouw met rustige en groene, doch centrale ligging. Winkels, parken, sportfaciliteiten, scholen, horeca, openbaar vervoer en invalswegen zijn vlakbij.

Inkomhal, woonkamer, keuken & berging:
De inkomhal omvat een ingemaakte vestiaire, berging, videofoon en dambord tegelvloer. De ruime woonkamer op blokparket geniet veel natuurlijk licht, hier ziet en voelt u de pracht en praal van de groene omgeving. De gerenoveerde keuken (2024) is voorzien van een keramisch kookvuur, dampkap, oven, koel-/vries combinatie en dubbele lavabo. Op eenvoudige wijze kan u een open keuken realiseren.

Nachthal, slaapkamers, badkamer & toilet:
De nachthal herbergt een ingemaakte kast. Beide kamers waarborgen uw privacy en genieten een groen uitzicht. De riante master (15m²) is voorzien van een ingemaakte kastenwand, rolluiken en verleent toegang tot het terras. De moderne badkamer werd in 2023 opgewaardeerd en omvat een ligbad/douche, lavabomeubel, spiegel met led en wasmachine. Het toilet met handenwasser is apart.

Terras & kelder:
Op het terras kan u met een prachtig uitzicht tot rust komen. Een kelder is inbegrepen.

- Mobiscore 9,3
- EPC B/107
- EK conform
- Asbestveilig
- HR beglazing
- Fiberklaar
- Kelder
- Incl. wasmachine
- Geme

Contacter