Appartement à vendre

2 chambres 84 mètres carrés

Immoweb code : 20059846
Immoweb code : 20059846

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
84 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. IN OPTIE! Dit leuk appartement met uitstekend EPC (B), asbestveilige toestand en conforme EK installatie is momenteel verhuurd en ligt op de 3e verdieping van een goed onderhouden gebouw. Het is centraal, rustig en groen gelegen, vlakbij winkels, parken, scholen, openbaar vervoer en invalswegen. Een zorgeloze investering, maar ook ideaal om zelf te bewonen.

Inkomhal, keuken & woonkamer:
De inkomhal omvat een videofoon en ingemaakte vestiaire. De ruime woonkamer op parket geniet een mooie lichtinval. De natuurpracht dringt het appartement binnen en waarborgt uw rust en privacy. De keuken is voorzien van een keramisch vuur, dampkap, oven, vaatwasser, koel-/vries combo, dubbele lavabo, berging en biedt veel werk- en kastruimte. Toekomstgericht kan de keuken makkelijk worden opengetrokken.

Slaapkamers, badkamer & toilet:
De masterbedroom beschikt over rolluiken, ingemaakte kastenwand en gezellig terras. Beide kamers zijn ruim, lichtrijk en kijken uit op de groene omgeving. De badkamer omvat een douche, lavabo-meubel en aansluiting voor de wasmachine. Het toilet met handenwasser is apart.

Terras, kelder & staanplaats:
Het brede terras bereikt u via de master, hier kan u genieten van een feeërieke uitzicht en de groene omgeving. Een kelder is inbegrepen. Een bovengrondse staanplaats kan aangekocht worden voor € 9.500.

- Mobiscore 9,2 - EPC B - Dak recent geïsoleerd - HR CV installatie - EK conform

Contacter