Appartement à vendre

169000€

1 chambre 60 mètres carrés

Immoweb code : 20053083
Immoweb code : 20053083

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
60 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Handelspand

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op zoek naar een tof, eerste appartementje waar je zo in kunt, of naar een goede investering op een gegeerde plek? Dan is dit fijne, instapklaar appartement iets voor jou. De zee van licht en de Berchemse toplocatie krijg je er zo bij.

Verzorgd startersappartement in de gegeerde groenenhoek met lage kosten
In een kleinschalig gebouw, met lage algemene kosten, vind je op de eerste verdieping dit fijne appartement, waar je binnenkomt in de leefruimte. Die is groot, gezellig en enorm licht, dankzij de mooie erker aan de straatzijde met z’n brede, hoge ramen. Je hebt hier plaats voor een salon, een tafel en een bureauhoekje.
De grote, open keuken heeft een toffe toog waaraan je kunt zitten, ideaal als snelle ontbijthoek, of om een babbeltje te doen met de chef van dienst. De keuken zelf is volledig geïnstalleerd, met z’n lichte werkblad in melamine en donkere, warmhouten kastfrontjes. Je hebt hier een inductievuur, dampkap, dubbele spoelbak, oven, koelkast met vriesvak en heel wat kastruimte.
De slaapkamer bevindt zich achteraan, op dezelfde laminaatvloer als in de leefruimte. Je hebt hier plaats voor een dubbel bed en een kast. Je ensuite badkamer is compact en kan op termijn een opfrissing gebruiken. Je hebt hier nu een douche, toilet, en een lavabomeubel met spiegel en verlichting.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12960/

Contacter