Appartement à vendre

2 chambres 88 mètres carrés

Immoweb code : 20051754
Immoweb code : 20051754

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
88 mètres carrés habitables
Étage : 12

Description

Op te frissen 2-slaapkamer appartement met prachtig zicht...

Op te frissen 2-slaapkamer appartement met prachtig zicht over de skyline van Antwerpen

Dit ruime appartement, gelegen op de 12de verdieping, biedt een unieke kans om uw droomwoning te creëren. Met twee slaapkamers en een adembenemend uitzicht over de skyline van Antwerpen, vormt deze woning een perfecte basis voor een comfortabel en stijlvol leven in de stad.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal die direct aansluit op de lichte en luchtige woon- en eetkamer. Dankzij de grote ramen wordt de ruimte overspoeld met natuurlijk daglicht en kunt u genieten van een panoramisch uitzicht over de stad. De keuken biedt veel werkruimte en kan eenvoudig worden omgevormd tot een open keuken, wat een modern en ruimtelijk gevoel creëert.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, dewelke toegang geven tot het terras.  Beide met voldoende daglicht en opbergruimte.
De badkamer en overige ruimtes bieden veel potentieel en kunnen met een lichte opfrissing volledig naar uw hand worden gezet.

Dit appartement is gelegen in een goed onderhouden gebouw en biedt een uitzonderlijk zicht over de stad alsook de groene long van Antwerpen.  Daarnaast kan men een autostaanplaats mee aankopen in het gebouw.  Verder zijn alle noodzakelijke voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer op loopafstand te bereiken.

Snelle feiten:
- Prachtig zicht over Antwerpen en zijn groene long
- Veel natuurlijk daglicht
- Aan te pass...
Obligation de rénovation: NOT_APPLICABLE

Contacter