Appartement à vendre

* 280000€

2 chambres 83 mètres carrés

Immoweb code : 20180378
Immoweb code : 20180378
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
83 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/12/2026
Étage : 1

Description

13 BEN-appartementen op een centrale ligging

Residentie Scharpé situeert zich in het centrum van Betekom, een deelgemeente van Begijnendijk. Betekom vormt de ideale uitvalsbasis voor wie snel in Aarschot, Leuven, Brussel of Diest moet zijn, maar toch ook graag snel tussen de velden staat. Op 7 minuten sta je met de wagen aan het station van Aarschot of aan de oprit van de E314. Wie woont in residentie Scharpé bevindt zich bovendien op wandelafstand van supermarkten (Delhaize, Aldi), horeca-zaken, het sportcentrum, de huisarts,... 

De appartementen worden zeer energiezuinig gebouwd met een E-peil van E20 of lager (EPC-klasse A - BEN-Label). Die lage waarde wordt behaald doordat elk appartement gebruikmaakt van een individuele warmtepomp, gecombineerd met vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem D (met warmterecuperatie!). 

U wordt ook fiscaal beloond voor de aankoop van deze energiezuinige appartementen. Zo kunt u genieten van een korting van 50% op uw onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. 

In de ondergrondse parking is reeds alle bekabeling voorzien voor een elektrische laadpaal, waardoor u makkelijk een laadpaal kan installeren. Een staanplaats kost u 22.000,- euro.

Benieuwd naar de plannen en de gebruikte materialen? Stel ons al je vragen of maak een vrijblijvende afspraak via 0491 90 99 90 of via [email protected].

Ce bien fait partie du projet Residentie Scharpé

Contacter