Appartement à vendre

* 298000€

1 chambre 88 mètres carrés

Immoweb code : 20211421
Immoweb code : 20211421
*hors taxes

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
88 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement met één slaapkamer op de tweede verdieping

Dit doorzon éénslaapkamer appartement van 87,5 m² op de tweede verdieping beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken met annex berging, één slaapkamer, een afzonderlijk toilet en een badkamer uitgerust met een wastafel en een inloopdouche. Daarenboven beschikt dit appartement over een zuidwestelijk georiënteerd terras. 

Pal in de dorpskern van Bachte-Maria-Leerne, een pittoreske gemeente gekend voor haar Kasteel van Ooidonk, de Oude Leie en prachtige wandelroutes, verschijnt binnenkort de stijlvolle nieuwbouwresidentie Minnehof. De atypische inplanting van het gebouw, haaks op de straat, zorgt voor een open geheel en een aangenaam ruimtegevoel.

Alle wooneenheden kunnen naar eigen smaak en goesting worden ingericht gezien de mooie budgetten voor de keuze van vloeren, keuken en sanitair, allen inbegrepen in de aankoopprijs.

Elke nieuwe woonst wordt standaard voorzien van fotovoltaïsche panelen en een individuele centrale verwarming met een lucht-waterwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee geniet u van een future-proof appartement voor wat betreft de energieprestaties (E-peil 20 of lager) wat bovenop de flink lagere energiefactuur, een vermindering van de onroerende voorheffing oplevert voor een periode van 5 jaar. Er zijn twaalf autostaanplaatsen en een ruime fietsenberging voorzien.

Benieuwd? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via [email protected] of 09 278 78 79.

Obligation de rénovation: NOT_APPLICABLE

Ce bien fait partie du projet Minnehof

Contacter