Appartement à vendre

299000€

3 chambres 106 mètres carrés

Immoweb code : 11471223
Immoweb code : 11471223

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
106 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Zeer ruim duplex appartement, 3 slaapkamers, mooi terras ...

Zeer ruim duplex appartement van 106m² gelegen in de dorpskern van Baal. Vlakbij lokale handelaars, nabij Tremelo centrum en gunstige verbinding naar Leuven. 

Het appartement is gelegen in een kleinschalig gebouw en beschikt over een private ingang zodat u geen gemeenschappelijke inkomhal hebt. Dit zorgt voor nog meer privacy en rust.
Het app betreft een duplex met de aanwezigheid van een inkomhal met gastentoilet, een gezellige woonkamer met open vernieuwde keuken. De keuken voorziet in alle toestellen en comfort. Zowel woonkamer als keuken geven uit op een mooi zonnig terras achteraan het gebouw dat zorgt voor leuke zomerse avonden.  De zonneluifel op het terras kan de nodige schaduw bieden. Aangrenzend aan de keuken is een berging ruimte.
Het verdiep biedt toegang tot 3 slaapkamers en een zeer ruime badkamer uitgerust met ligbad, lavabomeubel en 2de toilet.

Achteraan het gebouw bevindt zich een gesloten garagebox en een buitenberging. Ook een extra staanplaats vooraan zorgt voor voldoende parkeergelegenheid. Deze dienen bij aangekocht te worden.

Een appartement met een zeer ruim gevoel, een maximum aan rust en privacy dankzij de volledig aparte toegang. Elektriciteit conform. Ramen PVC dubbel glas. Dakisolatie 18cm. Direct instapklaar!

Contacteer Dupont Vastgoed op 015 15 15 15  voor een bezoek ter plaatste of meer inlichtingen.

Obligation de rénovation: no

Contacter