Appartement à vendre

* 420000€

2 chambres 119 mètres carrés

Immoweb code : 20189835
Immoweb code : 20189835
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
119 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/05/2026
Étage : 1

Description

Tweeslaapkamerappartement op het eerste verdiep

Dit tweeslaapkamer appartement van 119 m² is gelegen op het eerste verdiep en beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een praktische berging, twee slaapkamers en een bureau, een afzonderlijk toilet en een badkamer uitgerust met een dubbele wastafel en een inloopdouche. Daarenboven beschikt dit appartement over twee terrassen, één aan de voorkant en één aan de achterkant met zicht op de binnentuin. De gezamenlijke oppervlakte van de zonnige terrassen bedraagt 13,61 m².

Het project onderscheidt haar dankzij het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken, waarbij ieder appartement werd voorzien van een eigen geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming (én -koeling).  Op het gebied van afwerking biedt Kapellehof hoge standaarden met ruime budgetten voor de keuze van uw vloerafwerking, de sanitaire toestellen en de volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve inbouwtoestellen.

Bij elk appartement hoort tevens een ondergrondse parkeerplaats en een privatieve kelderberging, allen voldoende ruim en vlot toegankelijk.

Benieuwd? 09 278 78 79 of [email protected] 

Obligation de rénovation: inconnu

Contacter