Appartement à vendre

* 580000€

3 chambres 163 mètres carrés

Immoweb code : 20189790
Immoweb code : 20189790
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
3 salles de bains
163 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/05/2026
Étage : 2

Description

Duplex drieslaapkamerappartement op het tweede en derde v...

Dit drieslaapkamer appartement van in totaal 163 m² is gelegen op het tweede en derde verdiep en beschikt op het tweede verdiep over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken met keukeneiland, een praktische berging, een afzonderlijk toilet en twee slaapkamers, beiden met een ensuite badkamer. De eerste badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een ligbad. De tweede badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een inloopdouche. Op het derde verdiep bevindt zich de derde slaapkamer met een ensuite badkamer voorzien van een dubbele wastafel, een inloopdouche en een toilet. Daarnaast is hier ook een polyvalente ruimte voorzien. Daarenboven beschikt dit appartement over drie terrassen, één aan de voorkant, één aan de zijkant en één aan de achterkant met zicht op de binnentuin. De gezamenlijke oppervlakte van de zonnige terrassen bedraagt 40 m².

Het project onderscheidt haar dankzij het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken, waarbij ieder appartement werd voorzien van een eigen geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming (én -koeling).  Op het gebied van afwerking biedt Kapellehof hoge standaarden met ruime budgetten voor de keuze van uw vloerafwerking, de sanitaire toestellen en de volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve inbouwtoestellen.

Bij elk appartement hoort tevens een ondergrondse parkeerplaats en een privatieve kelderberging, allen voldoende ruim en vlot toegankelijk.

Benieu...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter