Appartement à vendre

* 621000€

3 chambres 132 mètres carrés

Immoweb code : 20149638
Immoweb code : 20149638
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
132 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Drieslaapkamer appartement langs de Leie in Astene

Dit ruime drieslaapkamer appartement van 132 m² bevindt zich op de eerste verdieping van het project Leiemeersen gelegen vlak langs de Leie in Astene. Het comfortabele appartement beschikt over een inkomhal met plaats voor een vestiairekast, een afzonderlijk toilet, twee praktische bergruimtes, een lichtrijke eet- en leefruimte met unieke verzichten over het achtergelegen groen, een volledig geïnstalleerde high-end keuken, drie slaapkamers waarvan één met een dressing en en-suite badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad, een dubbele wastafel en een toilet. de tweede badkamer wordt uitgerust met een inloopdouche en een dubbele wastafel. Tot slot beschikt dit appartement over een ruim westelijk georiënteerd terras van 23,94 m². 

Ondergronds zijn er ruime parkings voorzien zowel voor uw wagen als uw fietsen. Tevens zijn er voldoende bergingen voor extra opslagruimte.

Het gebouw onderscheidt zich naast haar ligging en architectuur, door haar lage energiefactuur en haar duurzaam karakter, volledig vrij van fossiele brandstoffen. Zo voorziet men de combinatie van vloerverwarming met geothermische warmtepompen, fotovoltaïsche panelen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp.

Benieuwd? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via [email protected] of 09 278 78 79....
Obligation de rénovation: inconnu

Ce bien fait partie du projet Leiemeersen

Contacter