Appartement à vendre

99000€ Ancien prix 119 000 €

1 chambre 78 mètres carrés

Immoweb code : 11373770
Immoweb code : 11373770

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
78 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruim gelijkvloers éénkamer appartement , te Appels nabij Dendermonde
In het hartje van Appels een rustige gemeente nabij Dendermonde ligt dit charmante appartement, klaar om nieuw leven ingeblazen te worden. Het appartement straalt potentieel uit, met ruimte voor creativiteit en visie. Met een functionele indeling en benutbare oppervlakte van +/-80m² alsook een kleine buitenruimte.
Een niet onbelangrijk voordeel van dit appartement is dat de gevel al geïsoleerd is, waardoor het comfort verhoogd wordt en de energiekosten sterk verlaagd worden. De uitgevoerde renovatie en energetische werken aan de buitenschil dragen bij aan de aantrekkelijkheid van het appartement voor toekomstige bewoners of huurders.
Of je nu op zoek bent naar je eerste eigen stek of een interessante investering, dit pand biedt veel mogelijkheden.Bovendien maakt de mogelijkheid om het appartement aan te kopen met een registratiebelasting van slechts 3% het een aantrekkelijke optie voor potentiële kopers.
Een bijdrage om aankoopprijs te verlagen en de investering nog aantrekkelijker te maken.Kortom, dit renovatie appartement heeft alle ingrediënten voor een succesvolle transformatie. Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan en dit pand om te toveren tot een pareltje in deze gezellige gemeente.
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.
Een vrijblijvend extra voorzien bezoekmoment op woensd

Contacter