Appartement à vendre

199000€

2 chambres 89 mètres carrés

Immoweb code : 20224128
Immoweb code : 20224128

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
89 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit uitstekend gelegen appartement bevindt zich op een steenworp afstand van het centrum van Antwerpen. Op wandelafstand van "Park Spoor Noord" en nabij het Coninckplein, waar u gezellige koffiebars, de bibliotheek en sfeervolle cafeetjes vindt. De grote invalswegen en het openbaar vervoer zorgen voor een vlotte bereikbaarheid, ideaal voor wie houdt van het stadsleven met alle voorzieningen binnen handbereik.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping, toegankelijk via een trap. Bij binnenkomst betreedt u de ruime en lichte leef- en eetruimte, die dankzij de grote ramen volop geniet van natuurlijk daglicht. De open keuken is volledig geïnstalleerd en afgewerkt met hoogwaardige materialen, waaronder een gasvuur, dampkap, stoomoven van AEG, koelkast en diepvriezer.

Achteraan het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers die met elkaar in verbinding staan, waarvan één momenteel wordt gebruikt als dressing. Zowel de leefruimte als de slaapkamers zijn afgewerkt met een warme bamboe parketvloer, wat zorgt voor een gezellig en huiselijk gevoel. De badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche, lavabo en wc. Tot slot is er een ruime zolder, perfect als extra opbergruimte of mogelijks kan dienen als extra slaapkamer.

+ Geen gemeenschappelijke kosten

+ Individuele nutsvoorzieningen met eigen meters

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCH

Contacter