Appartement à vendre

287000€

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 20059911
Immoweb code : 20059911

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit dak appartement is gelegen op een rustige locatie in de Paul Housmansstraat in Antwerpen Linkeroever, vlak aan het park Middenvijver. Op wandelafstand bevinden zich winkels, scholen, parkjes en pleintjes en het openbaar vervoer. Ook zijn de verbindingen naar centrum Antwerpen vlot bereikbaar.

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers en is gelegen op de 5de verdieping van een goed onderhouden gebouw. De lift stopt op de 4de verdieping, daarna neem je de trap. Het uitzicht vanuit de leefruimte, keuken en terras is subliem. Je hebt hier een groen gordijn van bomen. Parkeren doe je in de ondergrondse parkeerplaats, dewelke bij aan te kopen is voor 16.000 euro.

Indeling
- inkomhal
- apart toilet
- lichtrijke woonkamer en eetkamer met uitzicht op groen
- zuid georiënteerd terras (9m²)
- geïnstalleerde keuken
- aansluitende berging/wasplaats
- slaapkamer 1
- slaapkamer 2
- badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo

Troeven
- fantastisch uitzicht op groen
- gepantserde inkomdeur
- conforme elektriciteit
- individuele CV op gas (2022)

Ben jij geïnteresseerd in dit appartement te koop in Antwerpen Linkeroever, ben je op zoek naar ander vastgoed of wens je de waarde van jouw eigendom te kennen? Dan ben je bij BOLT immo aan het juiste adres! Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren

Contacter