Appartement à vendre

199000€

1 chambre 50 mètres carrés

Immoweb code : 20188438
Immoweb code : 20188438

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
50 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/11/2024
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklaar appartement met zonnig terrasje vlakbij Draakplaats
Net om de hoek van de gezellige en gekende Draakplaats, vind je dit fijne appartement op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw. Je komt er binnen in de ruime, zonovergoten woonkamer, die de spil van vormt van het appartement en waar je plaats hebt voor een salon en een tafel.
De warme parketvloer en de hoge plafonds springen er hier meteen uit, net als het grote dubbele raam dat uitgeeft op dé troef van dit appartement: het gezellige terrasje met z’n geblokte tegelvloer, witte bakstenen muren en zuidwestoriëntatie. Met 2,5 m² bewijst deze fijne buitenplek dat grootte van geen belang is: je kunt hier perfect een tafel en twee stoeltjes kwijt.
De keuken bevindt zich naast de leefruimte en is praktisch, met een toffe tegelvloer. Je hebt hier een inductievuur, een dampkap, dubbele spoelbak, veel kastruimte en werkruimte en plaats voor een vaatwasser of wasmachine. Achter de keuken heb je de compacte badkamer, met een douche, een lavabo met onderkast en een toilet.
De ruime slaapkamer van 16 m² zit aan de andere kant van het appartement, met plaats voor een dubbel bed, een kast en een bureau. Ook hier heb je een mooie parketvloer en grote ramen die veel licht binnenlaten. Handig: de airco houdt het hier ’s zomers lekker fris én verwarmt in de winter.

Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/13336/

Contacter