Appartement à vendre

195000€

1 chambre 45 mètres carrés

Immoweb code : 20065232
Immoweb code : 20065232

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
45 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Wonen tussen de Draakplaats en de Dageraadplaats? Centraler wordt het hier niet in Zurenborg, in dit unieke hoekappartement. Denk: veel licht, een prachtige parketvloer, open keuken en een ruime slaapkamer.
Op de hoek van de Lange Altaarstraat met Korte Altaarstraat vind je op de derde verdieping van dit elegante hoekpand een heus pareltje… Je stapt er binnen in de inkomhal, die de spil vormt van het appartement. De kwalitatieve parketvloer die je hier ziet, loopt door over het hele appartement.
De centrale leefruimte is een echte eyecatcher, met z’n unieke vijfhoekige vorm, zicht op de mooie Zurenborgse daken én open keuken. Hier ga je véél tijd doorbrengen!
Je hebt hier plaats voor een zetel, een tafel en een bureautje, of een slim opbergmeubel dat ook dienst kan doen als zitbank, bijvoorbeeld. De keuken is tijdloos en praktisch, met witte kastfrontjes, een donkergrijs werkblad, keramische kookplaat, ingebouwde dampkap, diepvries, oven, vaatwasser en wasmachine. Weer in de hal, heb je nog een badkamer, met een douche, een lavabomeubel met spiegel, toilet en een handdoekradiatior.
Je woont hier op een Zurenborgse hotspot waar velen jaloers op zouden zijn. Aan restaurants en cafeetjes geen gebrek, hier! En met allerlei scholen, winkels, openbaar vervoer en verbindingswegen in de buurt, heb je hier alles wat je nodig hebt, vlakbij.
Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12951/

Contacter