Appartement à vendre

1 chambre 44 mètres carrés

Immoweb code : 20048877
Immoweb code : 20048877

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
44 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Studio

Désolé il n'y a pas de traduction française. Bent u op zoek naar een gezellige studio op wandelafstand van het station van Antwerpen? Zoek niet verder!
Deze charmante studio biedt alles wat u nodig heeft en meer.

De studio beschikt over één afzonderlijke slaapkamer, die zorgt voor de nodige privacy en comfort. Een wand met glasdallen fungeert als echte eyecatcher en zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht in de hele studio. De ruimte is efficiënt ingedeeld met een badkamer, een keuken, een kleine berging en zelfs een afzonderlijk toilet, waardoor elke vierkante meter optimaal benut wordt.


Als kers op de taart is er een zalig terrasje waar u heerlijk buiten kunt vertoeven. Dankzij de ligging op de hoogste verdieping geniet u hier van maximaal zonlicht.

Aan parkeergelegenheid geen gebrek!
De studio beschikt over een ondergrondse autostaanplaats, waardoor u nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek. Daarnaast is er een gemeenschappelijke fietsenberging voor de fietsers onder ons en een handige privatieve opbergruimte in de kelder voor extra opslagruimte.

Deze studio is perfect voor wie houdt van licht, ruimte en een centrale ligging.
Ideaal als investering of voor eigen gebruik. Contacteer ons snel voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse via 015/200 999 of [email protected]

Contacter