Appartement à vendre

495000€

Immoweb code : 11426882
Immoweb code : 11426882

Aperçu

Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek dit vergunde opbrengsteigendom met vier wooneenheden, gelegen in een rustige woonbuurt in het zuidelijke deel van centrum Antwerpen. Deze locatie biedt alles wat u nodig heeft, parkeergelegenheid, winkels, groene zones, scholen, openbaar vervoer en gemakkelijke toegang tot invalswegen.

De appartementen zijn als volgt ingedeeld:

Het gelijkvloers appartement, met een oppervlakte van 55 m², beschikt over een gezellige leefruimte aan de voorzijde en een volledig ingerichte keuken die toegang biedt tot een terras en een ruime tuin. Aan de achterzijde bevindt zich een slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van een douche.

Op de tussenverdieping achteraan het gebouw vindt u een charmant duplex appartement van 30 m². Bij binnenkomst betreedt u de leefruimte en keuken. Een elegante wenteltrap leidt naar de slaapkamer, waaraan een badkamer is verbonden.

Zowel op de eerste als de tweede verdieping vinden we qua indeling en oppervlakte identieke appartementen terug. Deze appartementen zijn toegankelijk via de traphal en omvatten een leefruimte, een ingerichte keuken,
een slaapkamer en badkamer met douche, lavabomeubel en toilet.

Het gebouw beschikt over een tuin van 45 m² en een kelder, waar de aparte meters voor gas en elektriciteit zijn geplaatst. Water wordt collectief geregeld.

Dit gebouw biedt een uitstekende investeringskans om na opfrissing appartementen te creëren waar comfortabel wonen in een rustige, goed bereikbare omgeving de boodschap is. Maak snel ee

Contacter