Appartement à vendre

249000€

1 chambre 76 mètres carrés

Immoweb code : 20207687
Immoweb code : 20207687

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
76 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruim en lichtrijk 1-slaapkamer appartement met terras en optioneel autostaanplaats op toplocatie in Antwerpen!

Ligging: Ontdek dit appartement gelegen op een zeer centrale ligging pal in het centrum van Antwerpen op de Italiëlei, op een steenworp van de Meir, de Franklin Rooseveltplaats (terminus bus- en tram), het Centraal Station en verschillende scholen en horeca-zaken.

Beschrijving: Dit ruim appartement is gelegen op de 2de verdieping en kan u bereiken via trap of lift. We betreden het appartement via een centraal gelegen inkomhal die u toegang geeft tot alle ruimtes. Zo loopt u verder door naar de ruime woonkamer die geniet van veel natuurlijk licht door de grote raampartijen. Door de deels opengemaakte keuken wordt er een gezellige toch openlijk gevoel gecreëerd. De keuken is voorzien van een dubbele spoelbak, elektrische kookplaat, oven, koelkast en opbouw vaatwasser.

Verder door vinden we de badkamer met een ligbad, aparte douche, enkele wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Tenslotte treffen we nog een ruime slaapkamer aan die toegang geeft tot een klein terrasje aan de achterzijde van de Italielei waar u in alle rust van de ochtendzon kan genieten.

Tevens kan er optioneel een autostaanplaats bij aangekocht worden.

Bijzonderheden:

- Op wandelafstand van het Centraal Station

- P & G score: klasse A Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. I

Contacter