Appartement à vendre

635000€

4 chambres 183 mètres carrés

Immoweb code : 20029274
Immoweb code : 20029274

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
183 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Uniek dubbel appartement (183m2) met frontaal Galgenweel ...

Wonen aan het Galgenweel op Linkeroever geeft je elke dag het gevoel dat je op vakantie bent. En dat vlakbij de mooiste stad ter wereld.

Dit appartement op de volledige bovenste (2de) verdieping van een klein gebouw op deze locatie is een unieke kans, zo bestaan er geen 2 met dit zicht en deze grootte.

Stel je voor: je wordt 's ochtends wakker, opent de schuifdeuren van je open keuken, en de zon straalt naar binnen. De frisse lucht van het Galgenweel begroet je en je begint je dag met een prachtig uitzicht op het water. De open keuken en grote ramen zorgen voor veel lichtinval, waardoor je hele penthouse baadt in natuurlijk licht.

Na een lange dag is er niets zo ontspannend als genieten van de zonsondergang aan het Galgenweel. Vanuit je penthouse van 183 m2 heb je daar een front row seat voor. Met vier ruime slaapkamers is er genoeg plek voor het hele gezin. Of je nu een thuiskantoor, een hobbyruimte of extra logeerkamers nodig hebt, je vindt het hier. De badkamer is een luxe op zich, met zowel een bad als een inloopdouche in stijlvol Mortex,  perfect om de dag mee te beginnen of af te sluiten.

Deze toplocatie maakt het makkelijk om te genieten van restaurants, zomerbars en watersporten. Of je nu wil shoppen in de drukke stad of gewoon een lange wandeling langs het water wilt maken, alles is binnen handbereik. Antwerpen centrum is op wandelafstand dankzij de voetgangerstunnel achter de hoek.

Het is alsof je altijd op vakantie bent, maar ...
Obligation de rénovation: no

Contacter