Appartement à louer

1200€ + 70€ par mois

2 chambres 117 mètres carrés

Immoweb code : 11484486
Immoweb code : 11484486

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
117 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Zonnig en karaktervolle appartement in Wilrijk met optie tot autobox.
Ontdek dit prachtige appartement met twee ruime slaapkamers, doordrenkt van charme en badend in natuurlijk zonlicht. Het is ideaal gelegen nabij de schitterende parken Den Brandt, Nachtegalen- en Middelheimpark, en op slechts enkele minuten wandelen van de tennisclub Den Brandt, perfect voor tennisliefhebbers.
Stap binnen in de royale leefruimte, waar de sfeer van vervlogen tijden je omarmt. De keuken is volledig uitgerust met moderne voorzieningen zoals een gasfornuis, oven, nieuwe vaatwasser en wasmachine en beschikt over een ruime eethoek. Een handig doorgeefluik verbindt de keuken met de leefruimte. Vanuit de keukenheb je toegang tot een handig terras met een bergingskast, ideaal voor het opbergen van schoonmaakspullen.
De badkamer biedt zowel een ligbad gecombineerd met een douche, en een apart toilet zorgt voor extra gemak.
Het appartement straalt ruimte en comfort uit, met een ruime hal die een indrukwekkende entree biedt. De locatie is perfect met gemakkelijke toegang tot restaurants, scholen, supermarkten en belangrijke verkeersaders.
Het gebouw is goed onderhouden met behoud van authentieke elementen, wat bijdraagt aan de aangename woonsfeer.
Een autobox kan extra bij gehuurd worden voor 100 euro per maand, wat zorgt voor nog meer gemak en veiligheid voor uw voertuig.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Contacter