Appartement à louer

800€ par mois

1 chambre 72 mètres carrés

Immoweb code : 20272265
Immoweb code : 20272265

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
72 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Centraal gelegen 1 slaapkamer appartement te huur in Veurne

Op een rustige locatie nabij het centrum en de haven van Veurne vind je dit instapklare appartement met één slaapkamer. Het appartement is gelegen in een gezellig woonerf, op wandelafstand van bakkers, slagers, supermarkten, het ziekenhuis,...

Dit appartement, gelegen op de eerste verdieping, is praktisch ingedeeld. Het biedt een ruime, lichtrijke leef- en eetruimte met een open keuken, uitgerust met een inductiekookplaat, ingebouwde magnetron, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een handige berging met aansluiting voor een wasmachine en droogkast. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Vanuit zowel de slaapkamer als de woonkamer heb je toegang tot het aangenaam zuidwest gericht terras, ideaal om te ontspannen.

Er is mogelijkheid om een ondergrondse parkeerplaats bij te huren voor € 75 per maand. Fietsen kunnen veilig worden geplaatst in de afgesloten fietsenstalling naast het gebouw.

De huurprijs bedraagt € 800 per maand (exclusief parkeerplaats), met bijkomende syndickosten € 75 (provisie) per maand. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Enkele troeven van dit appartement:
-zeer energiezuinig (E-30);
-volledig geschilderd;
-kwalitatieve keukenapparatuur van het merk SMEG;
-mogelijkheid tot voorziening van lichtarmaturen;
-rustige ligging aan het water;
-vlakbij centrum.

Heb je interesse in dit instapklaar appartement nabij het centrum van Veurne?...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter