Appartement à louer

1900€ + 100€ par mois

2 chambres 175 mètres carrés

Immoweb code : 20017914
Immoweb code : 20017914

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
175 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In 1 van de mooiste en rustigste straatjes van Turnhout vinden we dit top afgewerkte appartement van maar liefst 175 m² in residentie Groenendael nabij het bruisende centrum.

Indeling:
De statige inkomhal brengt je via de lift of trap naar de 1ste verdieping. De inkomhal bestaat uit een vestiaire en gastentoilet. De riante woonkamer is erg ruim en licht dankzij de grote raampartijen welke toegang geven naar het overdekte terras. De keuken (voorzien van een vaatwasser, koelkast, inductie kookvuur, microgolf, oven en espressomachine) betreed je door de dubbele glazen deur. Hier is voldoende plaats om een ontbijthoek of zelfs grote eettafel te plaatsen. Zowel in de keuken als in de woonkamer is airco voorzien.

Aan de achterkant van het gebouw zijn nog 2 slaapkamers met ingemaakte kasten en rolluiken, een badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Tenslotte is er nog een aparte wasplaats.

De huur omvat tevens een gigantische kelderberging en een 3 parkeerplaatsen die zijn afgesloten met een elektrische poort.

Bijzonderheden:
- Onmiddellijk beschikbaar
- Servicekosten: 100 €/maand
- Huurprijs is incl. meubels maar onbemeubeld is ook bespreekbaar!
- Hoogwaardige afwerking!
- Energiezuinig!

Contacter