Appartement à louer

1150€ + 125€ par mois

2 chambres 167 mètres carrés

Immoweb code : 11471700
Immoweb code : 11471700

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
167 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
INDIEN U EEN BEZOEK WENST IN TE PLANNEN GELIEVE EEN BEZOEK AAN TE VRAGEN/ VIA WWW.HILLEWAERE.BE VIA DE RODE KNOP.

In hartje Turnhout, op het charmante zegeplein vinden we dit knap gerenoveerde appartement van maar liefst 167 m². Fantastisch uitzicht, gezellig terras en véél ruimte!

Vanuit de bruisende stad betreed je dit kleinschalige complex waar je op de 3de verdieping in een oase van rust stapt als je het appartement binnen komt.

Via de ruime inkomhal ga je langs een mooi glazen deur naar de leefruimte. Hier bevindt zich een ruime eetkamer en een gezellig zithoekje met zicht op het zegeplein en de Grote Markt. De open keuken is ingericht met een vaatwasser, combi-oven, koelkast en inductie kookvuur. Aansluitend is de woonkamer op parket. Hier kan je de schuifraam volledig open zetten en genieten van wederom een fantastisch uitzicht. De voorkant van het appartement is zuid west gericht en werd volledig voorzien van een elektrische luifel.

De 1ste hal geeft toegang tot een apart toilet, de badkamer (ligbad/jacuzzi, toilet, nieuwe inloopdouche wordt voorzien en wastafel), de masterbedroom en een mooie dressing. Vanuit deze slaapkamer kan je het terras achteraan betreden. Uiterst rustig en gezellig vertoeven hier!

De 2de hal geeft toegang naar de zeer praktische wasplaats met ingemaakte kasten en de 2de slaapkamer. Vanuit deze slaapkamer betreed je het 2de terras achteraan welke onmiddellijk aansluit aan het andere terras. Aan deze kant kan je een gezellig zit/loungeho

Contacter